Kadeti Slobode ispratili GOŠK kući sa pet golova u mreži
Kadeti Slobode upisali nova tri boda

Premijer liga BiH za kadete 18.kolo

Kadeti Slobode ispratili GOŠK kući sa pet golova u mreži

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i GOŠK-a iz Gabele. Domaći fudbaleri su slavili rutinsku pobjedu rezultatom 5:0 (1:0).

U prvom poluvremenu vidjeli smo samo jedan gol. U četvrtoj minuti sjajna akcija domaćeg tima koju u gol pretvara kapiten Muratović Asim. Do kraja prvog poluvremena bilo je prilika, ali rezultat se nije mijenjao.

U drugom poluvremenu vidjeli smo još četiri gola u mreži gostiju iz Gabele. Na 2:0 povisio je Kovačević Edvin u 50. minuti susreta, da bih samo šest minuta kasnije isti fudbaler postigao drugi gol na susretu za sigurnih 3:0.

Nije bilo pretjerano uzbuđenja do 65.cminute kada Azur Trakić pogađa mrežu GOŠK-a za vodstvo od 4:0. Tačku na i u ovom susretu svojim trećim golom na susretu stavlja Kovačević Edvin za sigurnu pobjedu domaćeg tima od 5:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi