Kadrić posjetio Mujića: Zaslužio je to ljudskim odnosom

Prvi čovjek Bosne veoma jasan

Kadrić posjetio Mujića: Zaslužio je to ljudskim odnosom

S. Mlaćo

Nakon teške povrede napadača Bosne Visoko Nihada Mujića koji je u meču sa Bratstvom zaradio lom noge oglasio se čelni čovjek NK Bosna Visoko Nermin Kadrić.

"Naš igrač Nihad Mujić koji je teško povrijeđen na jučerašnjoj utakmici sinoć je operisan. Mi kao UO NK Bosna ćemo učiniti sve kako bi naš Nihad Mujić što prije ozdravio i vratio se na zeleni teren i klub će biti na dispoziciji Nihadu 24 sata dnevno. Nihad je prije svega svojim ljudskim odnosom prema svima nama u klubu i zalaganjem na terenu pokazao da se radi o velikom čovjeku i naravno igraču. Mi se zahvaljujemo svim sportskim klubovima i navijačima koji pružaju podršku našem Nihadu", kazao je Kadrić.

Kadrić je večeras i posjetio Mujića u bolnici, te mu poželio što brži oporavak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi