Kagawa ostaje na Old Traffordu unatoč dolasku Mate

Kagawa ostaje na Old Traffordu unatoč dolasku Mate

Edmir Škorić

Kako je na pragu dolazak Juana Mate u Manchester United, došla je pod znak pitanja budućnost Shinjija Kagawe na Old Traffordu, no njegov agent je ubrzo opovrgnuo takve tvrdnje.

Kagawa je u Premier ligi ove sezone startao u sedam utakmica. Bilo je dosta pisanja da će se vratiti u Borussiju Dortmund, a ta pisanja su pojačana kada se saznalo da bi na Old Trafford trebao doći Mata iz Chelseaja.

"U ovom trenutku siguran sam da Shinji ostaje. Nije bilo nikakvog kontakta i to su sve samo špekulacije", rekao je Kagawin agent Thomas Kroth, a na pitanje hoće li dolazak Mate utjecati na Kagawinu odluku, odgovorio je:

"Ne, mislim da će svejedno ostati". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.