Kagawa: Sve je dogovoreno sa Manchester Unitedom

Japanac stiže na Old Trafford

Kagawa: Sve je dogovoreno sa Manchester Unitedom

Veznjak Borussije Dortmund, Shinji Kagawa, priznao je da je sve dogovoreno sa ekipom Manchester Uniteda te je kako je kazao ostalo samo da se obave medicinski pregledi.

"Moram obaviti još samo ljekarske preglede, ali je između mene i kluba sve dogovoreno. Nisam želio da se o ovom puno govori. Manchester United mi je poslao službenu ponudu", kazao je Kagawa japanskim novinarima.

Veznjak se susreo sa Sir Alex Fergusonom te je otkrio svoje zadovoljstvo razgovorima koje vodio sa 70-godišnjim stručnjakom.

"Sjajno je što je jedan takva osoba razgovarala samnom. Ubrzo ću sa agentom odlučiti o svojoj budućnosti, a uskoro će te imati i službenu vijest. Sve je gotovo dogovoreno. Razmotrio sam mnogo stvari ali sam ipak odlučio da želim ovaj izazov", za kraj je rekao veznjak Borussije Dortmund.

Kagawa je prvi Japanac koji će nastupati u dresu Manchester Uniteda nakon dvije jako uspješne godine u Njemačkoj.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.