Kahrimanović: U Srebrenik ne idemo na izlet, već po pobjedu

Jedinstvo ide u Srebrenik po tri boda

Kahrimanović: U Srebrenik ne idemo na izlet, već po pobjedu

Ekspedicija bihaćkog Jedinstva danas je u poslijepodnevnim satima otputovala u Srebrenik, gdje će sutra na Gradskom stadionu u Srebreniku odmjeriti snage sa Gradinom. 

U obje ekipu najavljuju pobjedu, ali teret favorita leži na leđima Bišćana koji će eventualnim dobrim rezultatom povećati bodovnu prednost nad ostalim konkurentima za Premijer ligu. 

U crveno-bijelom taboru uoči duela sa Gradinom vlada dobra atmosfera, što je potvrdio i 25-godišnji  defanzivac Jedinstva Aldin Kahrimanović.

„Ekipa je spremna i ne sumnjamo da se iz Srebrenika možemo vratiti neporaženi, iako dosta respektujemo protivnika. Ono što je jako bitno, jeste da u našoj svlačionici vlada odlična atmosfera,  igrači su motivisani, tako da u Srebrenik ne idemo na izlet, već po pobjedu“, izjavio je Kahrimanović  za SportSport.ba.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.