Kaiserslautern odnio bod iz Dortmunda

Njemačka Bundesliga

Kaiserslautern odnio bod iz Dortmunda

Aktuelni prvak Njemačke Borussija iz Dortmunda na svom je stadionu dočekala Kaiserslautern u okviru 16. kola njemačke Bundeslige.

Milioneri su propustili priliku da pobjedom zasjednu na čelo tabele, remiziravši sa Kaiserslauternom 1:1.

Japanski reprezentativac Shinji Kagawa doveo je domaću ekipu u prednost u 27. minuti susreta na oduševljenje uvijek punih tribina stadiona u Dortmundu.

Međutim, Kaiserslautern se po ko zna koji put pokazao kao veoma neugodan protivnik po dortmundsku Borussiju, te su gosti preko Sahana u 60. minuti stigli do izjednačenja i kako će se kasnije pokazati jednog boda u ovom susretu.



Borussia Dortmund 1 - 1 Kaiserslautern by Anatolly7
szólj hozzá: D1-0K

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.