Kajkut blizu Bakua, Stevanović ostaje Lala

S priprema Borca

Kajkut blizu Bakua, Stevanović ostaje Lala

Adnan Beganović

Fudbaleri Borca još uvijek se nalaze na pripremama u Novom Sadu, a iz tabora Banjalučana svakodnevno stižu nove vijesti.

Jedno od takvih, koja će pomalo i razočarati navijače Borca, je ta da je pripreme napustio Saša Kajkut, koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Bakuu iz Azerbejdžana, a ovu vijest potvrdio nam je i Darko Ljubojević.

"Prije dva dana na adresu kluba stigla je ponuda iz Azerbejdžana. Obavijestili smo Kajkuta o istoj, te je on napustio pripreme i otišao u Banja Luku kako bi sredio papire za odlazak. Obeštečenje koje ćemo dobiti je pristojno za naše uslove, a i Kajkut je dogovrio dobre uslove, pa je ostalo još samo da se transfer realizira. Još uvijek ništa nije potpisano, ali u narednim danima i to bi se trebalo desiti", rekao je za SportSport.ba pomoćnik sportskog diretkora banjalučkog tima Darko Ljubojević.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Miroslav Stevanović, po svemu sudeći ostat će u Vojvodini, dok će Bojan Puzigaća, iako pojedini mediji tvrde suprotno, prema riječima Ljubojevića ostati u Borcu.

"Stevanović će po svemu sudeći ostati u Vojvodini. Trener novosadskog tima želi njegov ostanak i tu smo nemoćni. Puzigaća je igrač Borca i koliko sam ja upoznat, a poprilično jesam, tako će biti i u budućnosti", zaključio je Ljubojević.

Administracija FK Borac poslala je spisak od 23 igrača u Nion koji su licencirani za kvalifikacije za Evropsku ligu. Na spisku su, golmani: Asmir Avdukić, Siniša Marčetić, Nikola Luburić, te fudbaleri: Milan Stupar, Bojan Petrić, Nemanja Damjanović, Draško Žarić, Vule Trivunović, Leonid Ćorić, Bojan Puzigaća, Boris Raspudić, Vukašin Benović, Perica Stančeski, Oliver Jandrić, Ljubiša Vukelja, Milan Muminović, Stevo Nikolić, Borislav Mikić, Milan Srećo, Srđan Grahovac, Aleksandar Petrović, Duško Sakan i Petar Kunić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti