Kajkut: Imamo šanse protiv Zrinjskog

Napadač Krupe za SportSport.ba

Kajkut: Imamo šanse protiv Zrinjskog

D. Vejo

Saša Kajkut novi je fudbaler Krupe.

Svakako zvučno pojačanje za novopečenog premijerligaša, koji bilježi sjajne rezultate ove sezone u svom historijskom debiju u najelitnijem rangu takmičenja u državi. Iako je stigao prije nekoliko dana, iskusni centarfor kako kaže, snašao se veoma dobro.

"Dobro sam prihvaćen od strane fudbalera koji su bili tu. Atmosfera u timu je jako dobra, svi djelujemo kao jedna porodica. Odišemo zajedništvom", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Saša Kajkut.

Iako je tek došao u novu sredinu, za njega i njegove saigrače nema odmora. Za vikend ih očekuje veliki ispiti. U Krupu na Vrbasu stiže aktuelni šampion BiH.

"Zrinjski je i ove godine nastavio u istom ritmu, gdje je stao prošle sezone. Smatram da imamo svoje šanse. Dat ćemo sve od sebe kako bi zabilježili pozitivan rezultat po nas", dodaje on.

Na svu sreću, povrede su ovog iskunog centarfora zaobišle.

"Dobro se osjećam. Povreda nema. Tokom nekoliko dana trenirao sam odvojeno, a zatim se priključio timu", zaključuje Kajkut.

Utakmica devetog kola Premijer lige BiH imeđu Krupe i Zrinjskog igra se u subotu od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi