Kajkut: Pobjeda protiv Rudara imperativ

Borac u pohodu na nove bodove

Kajkut: Pobjeda protiv Rudara imperativ

D. Banović

Poslije loše igre i osvojenog boda u gostima kod Širokog Brijega u Borcu su se okrenuli narednom protivniku. U goste im dolazi tim Rudara iz Prijedora koji u Banjoj Luci uvijek odigra dobro, a prošle sezone su sa Gradskog stadiona odnijeli i jedan bod.

"Znamo da nam u goste dolazi jedan neugodan tim koji zna da odigra na rezultat, ali kod nas nema dileme, odlučni smo da igramo na pobjedu i da tako napravimo još jedan korak ka našem cilju, a to je odbrana naslova šampiona", rekao je Saša Kajkut, igrač koji ulazi u gogletersku formu i koji je na posljednja dva susreta po jednom pogađao mrežu svojih rivala.

Trener Cvetković, također ne dovodi u pitanje pobjedu svog tima protiv Rudara.

"Komšijski derbi mečevi su uvijek puni naboja i zbog toga moramo ozbiljno da shvatimo ovaj susret protiv Rudara. Danas nema protivnika za potcjenjivanje i zbog toga ćemo ozbiljno da odradimo zadatak protiv Rudara i da pobijedimo", rekao je Cvetković.

Utakmica Borac između Borca i Rudara igra se u srijedu od 20 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.