Kajkut: Pokazali smo karakter

Nakon sinoćnje utakmice

Kajkut: Pokazali smo karakter

A. Beganović

Borac iz Banja Luke osvajač je Kupa Bosne i Hercegovine. Iako su na Grbavicu došli sa malim izgledima za osvajanje trofeja, fudbaleri Borca sinoć su odigrali najbolju utakmicu u proljetnom dijelu sezone i na kraju su se sasvim zasluženo radovali.

"Pokazali smo karakter. Niko nije očekivao da će pehar Kupa Bosne i Hercegovine završiti u Banja Luci, no mi smo znali da imamo kvalitetu i da možemo iznenaditi na Grbavici. Utakmica je bila doista fenomenalna, ambijent na tribinama i više od toga i bila je privilegija biti akter ovog spektakla", rekao je za SportSport.ba jedan od najboljih igrača Borca Saša Kajkut i dodao:

"Mislim da su presudila naša dva rana pogotka. Početkom drugog dijela Željezničar je uspio poravnati i u tim momentima smo bili blizu provalije. Međutim, uspjeli smo konsolidovati redove i na kraju sasvim zasluženo slaviti. Želio bih pohvaliti atmosferu na stadionu, te se iskreno zahvaliti našim navijačima koji su nam tokom svih 90 minuta davali podršku."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije