Kajkut se vratio u matični klub, potpisao dvogodišnji ugovor

Veliko pojačanje za crveno-plave

Kajkut se vratio u matični klub, potpisao dvogodišnji ugovor · Zvanično

Doskorašnji napadač Željezničara Saša Kajkut vratio se u klub u kojem se ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru.

Nakon što mu je istekao ugovor sa Željezničarom, ovaj iskusni fudbaler je vodio pregovore s nekoliko klubova, no na kraju se odlučio vratiti u Borac, što je banjalučki klub danas i zvanično potvrdio.

Kajkut je sa crveno-plavima potpisao dvogodišnji ugovor i u narednoj sezoni predvodit će svoje nove, mlade saigrače u pohod na povratak u BH Telecom Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

"Promocija Kajkuta biće upriličena u narednim danima. Saša, dobro došao kući", saopštili su, između ostalog, iz Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri Kajkut je pored Željezničara i Borca igrao još za Zrinjski, Krupu, Kozaru, Čelik, Karlovac, Zadar, Pomorac, Sheriff, Baku, South China, AOK Kerkyra, PAE Veriju...

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi