Kaka: Bolje da je Ronaldo skuplji

Primera Division

Kaka: Bolje da je Ronaldo skuplji

Vezista Real Madrida Kaka je izjavio kako mu je drago što je Cristiano Ronaldo skuplje plaćen od njega, jer je samim tim i pritisak veći na Portugalcu.

"Ne razgovaramo o tome u svlačionici, ali moram priznati da mi je drago što sam plaćen manje od Cristijana, jer veoma teško je  nosititi se s takvim pritiskom i očekivanjima javnosti. Velika plata je ujedno i veliki teret na leđima svakog igrača", rekao je brazilski as.

Kaka se također osvrnuo i na igre Ronalda u Realu. Kaka smatra da je Ronaldo opravdao svoj dolazak, a ako ponekad i zakaže to je samo dokaz da je i on čovjek od krvi i mesa.

"Biti najskuplji igrač na svijetu nije nimalo lako. Mislim da Ronaldo nije iznevjerio očekivanja navijača, možda ponekad ljudi očekuju čuda od njega. Mislim da je on već dokazao kako Real nije pogriješio što je dao toliki novac za njegove usluge. Drago mi je što ga imam pored sebe u timu, a ne protiv sebe", rekao je Ricardo Kaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.