Kaka: Gerrard ima lavlje srce

Kaka: Gerrard ima lavlje srce

Edmir Škorić

u Kataru će ove subote biti održan pravi nogometni spektakl. Naime, tamo će snage odmjeriti Engleska i Brazil. Brazilac Kaka impresioniran je igrom Stevena Gerrarda, za kojeg je kazao kako ima 'lavlje srce'.

Doha će biti domaćin Engleskoj i Brazilu, gdje će Carlos Dunga i Fabio Capello testirati svoje snage za Južnu Afriku. Iako kapiten Liverpoola Steven Gerrard ne igra, bivši FIFA-in igrač godine, Brazilac Kaka, odlučio ga je komplimentima počastiti.

"Engleska je uvijek imala individualne pojedince, a ja sam veliki obožavatelj Stevena Gerrarda", kazao je vezista madridskog Reala, te nastavio.

"On ima lavlje srce te je ikona modernog nogometaša sa dobrim sposobnostima za napad i odbranu".

Zbog povrede Stevena Gerrarda, nažalost, ova dva velika nogometaša neće se susresti u Dohi, ali pogled na sastave timova sve govori - spektakl zajamčen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.