Kaka i C-Ron časte najskupljim mjestima
Pogled iz Kakine lože - mjesto od pola miliona KM

Važno je da prijateljima bude udobno dok gledaju majstore

Kaka i C-Ron časte najskupljim mjestima

M. Skaka

Novopečeni Madrižani već su počeli trošiti novce koje u, za mnoge, nevjerovatnim količinama zarađuju igrajući na Bernabeu, a ovaj put, cash će se kružnom putanjom vratiti kraljevskom klubu.

Naime, Kaka i Cristiano Ronaldo odlučili su zakupiti privatne lože na Bernabeu koje su prodaju za “skromnih” 238.820 funti po sezoni. Luksuzne lože nalaze se u jednom od pet subova na stadionu, a pristupa im se privatnim liftom, imaju vlastiti bar i toalete, te udobno mogu ugostiti dvadesetak ljudi.

Lože su idealno mjesto za uživanje u majstorijama virtuoza u bijelim dresovima, s samo jednom manom – užasno su daleko od terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.