Kaka: Ne napuštam Milan

Kaka: Ne napuštam Milan

Edmir Škorić

Trener Milana Carlo Ancelotti je čvrsto povezan sa londonskim Chelseaom i madridskim Realom, te su male šanse da će ostati na klupi Milana, no mediji javljaju kako Ancelotti za sobom želi povesti i Kaku, ovaj, pak, ne želi napustiti klub sa "San Sira".

Nakon što je odbio veliku ponudu Citya, Kaka i dalje ostaje vjeran AC Milanu, iako mnogi očekuju da "podlegne pritisku" i zaputi se u Madrid, gdje je uz Cristiano Ronalda najveći san tamošnjih navijača Reala. Carlo Ancelotti bi mogao krajem sezone preseliti na "Stamford Bridge", kao i na "Santiago Bernabeu", mnogi mediji pišu kako će upravo don Ancelotti biti mamac za odlazak Kake, no Brazilac je odbio sve navode oko njegovog odlaska.

"Ja sam vezan za klub, i naravno, za trenera, ali ja imam ugovor sa Milanom do 2013. godine, a ne sa Carlo Ancelottijem", izjavio je Kaka.

Osvrnuo se Brazilac i na nemoralnu ponudu Manchester Cityja. "Januarska ponuda Cityja je bila prava. Ako u budućnosti klub odluči prihvatiti druge ponude za mene, oni će je u klubu objaviti. Ukoliko mi ništa ne kažu, onda mora da nema nikakvih ponuda. Sretan sam ovdje. U budućnosti se mogu mnoge stvari dogoditi, ali teško mi je zamisliti sebe daleko od Milana."

"Kao što sam rekao mnogo puta, sve dok Milan i ja immamo isti cilj, neće biti problema", završio je Kaka, koji je ovim izjavama skinuo kamen sa srca mnogim navijačima "rossonera".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.