Kaka propušta Valladolid

"Sitni" problemi na Bernabeu

Kaka propušta Valladolid

Edmir Škorić
Teme:

Playmaker madridskog Reala Brazilac Kaka neće biti u konkurenciju od osamnaest igrača na koje će trener Manuel Pellegrini računati protiv Real Valladolida.

Naime, vodeći Real u okviru 26. kola španske Primere sutra navečer gostuje kod Valladolida. Brazilac Kaka, koji je odigrao 77 minuta u Ligi prvaka protiv Lyona, neće biti zbog povrede na raspolaganju svom treneru.

Osim Kake, Kraljevi će biti oslabljeni i neigranjem Pepea, Benzeme i Drenthea.

Defanzivac madridskog tima Raul Albiol poziva svoje suigrače da pobijede u ovom susretu te zaborave katastrofalno ispadanje u osmini finala Lige prvaka od Lyona.

"Srijeda je bila teška i nisam mogao spavati nakon utakmice. Ali već naredni dan morate ustati i  nemam izbora nego da se usredotočimo na La Ligu. Moram ćemo u nedjelju dati sve od sebe i razmišljam trenutno samo o ligi. To je sve što nam je ostalo", kazao je Albiol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.