Kaka protiv Ronalda

Brazil i Portugal u istoj grupi

Kaka protiv Ronalda

Jedna od poslastica prvog kruga Svjetskog prvenstva 2010. godine biće sudar Brazila i Portugala u grupi G. Na suprotnim stranama naći će se dvije najveće zvijezde Real Madrida, Kaka i Cristiano Ronaldo.

U njihovoj grupi  su još Obala Slonovače  i Sjeverna Koreja, zbog čega su mnogi ovu grupu proglasili jednom od najtežih.

"Dobili smo grupu smrti. Užas. Moramo biti maksimalno koncentrirani i spremni ako želimo proći grupu. Ovo je sasvim sigurno najteža grupa. Neće biti nimalo lako", kazao je Brazilac  Kaka.

Isto razmišlja i njegov klupski saigrač, Ronaldo.

"Grupa  nije mogla biti teža. Brazil i Obala Slonovače spadaju u sam svjetski vrh. Sasvim sigurno nisam sretan, ali ne želim se žaliti. Dobili smo što smo dobili", poručio je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.