Kaka se nalazi u savršenom stanju

Kaka se nalazi u savršenom stanju

Belgijski doktor Marc Maartens, koji je operisao zvijezdu Real Madrida Ricarda Kkau, rekao je za španske medije kako se brazilski veznjak trenutno nalazi u savršenom zdravstvenom stanju.

"Kaki je operacija bila neophodna jer nije mogao da igra sa bolom. Poslje zahvata njegovo zdravstveno stanje je savršeno. Može da se kaže da ima novo koljeno, a poslje intervencije nismo mogli da ocjenimo koliko će vremena biti potrebno da se vrati na teren", kazao je Martens za Marcu.

Kaka je nakon utakmice protiv Getafea, koju je Real dobio sa 3:2 uz 15 minuta učešća brazilskog asa, bio presretan jer se vratio nakon skoro godinu dana izbivanja sa terena.

"Presretan sam zbog toga što sam opet bio na terenu. Povratak uz pobjedu (3:2) je nešto najljepše što je moglo da mi se desi. Dok sam bio povrijeđen, razmišljao sam kada ću da se vratim i da li ću uopšte da se vratim. Sada moram da se borim za mjesto", rekao je Kaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.