Kaka se vratio treninzima

Kaka se vratio treninzima

Ofanzivni veznjak Real Madrida i brazilske reprezentacije, Ricardo Kaka, se nakon ozljede ponovo vratio treninzima.

Jose Mourinho je saznao dobre vijesti, pred važnu utakmicu Primere, kada Real Madrid gostuje Valenciji na Mestalli. Kaka je zadobio jednu ozljedu prije dvije sedmice i nije mogao nastupati za svoju reprezentaciju u ponedjeljak, protiv Egipta.

Real Madrid je na oficijelnoj stranici potvrdio povratak Brazilca na treninge ekipe i smatraju da će biti spreman za Valenciju. Taj susret na Mestalli će ujedno biti i derbi kola, jer se Kraljevi nalaze na prvoj poziciji, dok je Valencija na 3. poziciji, ali se nalazi u sjajnoj formi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.