Kaka, sretan 28. rođendan
Kaka sa Ronaldom na današnjem treningu Reala...

Kaka, sretan 28. rođendan

Edmir Škorić
Teme:

Danas su se na treningu Real Madrida pojavili kapiten Raul te brazilski playmaker Kaka, koji danas slavi 28. rođendan.

Kaka se danas vratio treniranju, a sa  terena je izbivao još od duela osmine finala Lige prvaka s Lyonom. Dakle, Brazilac se Realu vraća nakon mjesec dana, osim toga propustio je i El Clasico, u kojem je Barcelona slavila sa 2:0.

Prema pisanju španskog sportskog dnevnika AS, Kaka bi mogao putovati s ostatkom momčadi u Zaragozu. Kaki  je ostatak momčadi na današnjem treningu čestitao 28. rođendan. Usput, Kaka sretan ti rođendan.

I kapiten Raul se osjeća bolje, a on je, podsjetimo, van terena od 12. aprila. U subotu na gostovanju kod Real Zaragoze Real ne može računati na Raula Albiola, koji služi kaznu. Jedini ozlijeđeni igrač na Bernabeu trenutno je Nizozemac Royston Drenthe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.