Kakav dan za Dinamo, osim Benfice u Zagrebu gostuje i Liverpool!
Ukoliko uspiju eliminisati Liverpool, Dinamo će u četvrtfinalu igrati sa Chelseajom ili Montpellierom.

U okviru juniorske Lige prvaka

Kakav dan za Dinamo, osim Benfice u Zagrebu gostuje i Liverpool!

E. Oštraković

Danas je u Nyonu održan ždrijeb osmine finala juniorske verzije Lige prvaka, a Dinamo je za protivnika dobio ekipu Liverpoola.

Obzirom da je tokom ždrijebanja prvi izvučen, Dinamo će Liverpool ugostiti na Hitrec Kacianu, a povodom ždrijeba oglasio se i Dinamov trener Igor Jovićević.

"Liverpool je Liverpool. Nikoga ne želimo podcijeniti ali ni precijeniti. Prirediti ćemo im paklenu atmosfer", rekao je Jovićević.

Preostale parove omladinske Lige prvaka čine Barcelona i Hertha, Lyon i Ajax, Hoffenheim i Dinamo Kijev, Atletico Madrid i Real Madrid, Porto i Tottenham te Midtjylland i Manchester United.

Ukoliko uspiju eliminisati Liverpool, Dinamo će u četvrtfinalu igrati sa Chelseajom ili Montpellierom. A u slučaju da dođe do polufinala tamo su potencijani protivnici Barcelona i Herta, te Lyon i Ajax.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi