Kakav majstor: Igrač postigao spektakularan gol sa 60 metara
Iskoristio neopreznost golmana

CONCACAF Liga prvaka

Kakav majstor: Igrač postigao spektakularan gol sa 60 metara

S. Pašalić

Dvije utakmice osmine finala Lige prvaka su odigrane sinoć u Evropi.

Za to vrijeme u Ligi prvaka Sjeverne i Srednje Amerika, poznatijoj kao CONCACAF Liga prvaka, odigrana su dva meča četvrtfinala u kojima su prolazak dalje osigurali Tigres i Santos Laguna.

Meč između Santos Lagune i New York Red Bullsa je donio mnogo uzbuđenja. Nakon što je u prvoj utakmici Santos Laguna slavila sa 2:0, New York je u uzvratnoj utakmici anulirao tu prednost nakon samo devet minuta.

Ipak u nastavku Santos Laguna stiže to preokreta i velike pobjede 4:2. Ono što je obilježilo ovu utakmicu je bio posljednji gol domaćih koji je postigao Brian Lozano.

On je primjetio da je gostujući golman previše izašao sa svog gola te ga je udarcem sa polovine terena matirao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi