Kakav preokret: Gonzalo Higuain ostaje u Realu

Argentinac ostaje u Madridu

Kakav preokret: Gonzalo Higuain ostaje u Realu

Midhat Šljivak

Prema navodima španske Marce, argentinski napadač Gonzalo Higuain, i u narednoj sezoni će nositi dres Real Madrida.

Iako je Argentinac bio veoma blizu prelaska u Arsenal, a čak su ga navodno jučer vidjeli u Londonu, Marca saznaje iz izvora bliskih klubu, kako će Higuain i u narednoj sezoni nositi dres Kraljeva.

Također, Marca navodi kako Real nikad nije ni primio zvaničnu ponudu od strane Arsenala, a ukoliko žele Argentinca morali bi Kraljevima platiti 27 miliona eura. Navodi se i da su igračevi menadžeri imali sastanak sa Arsenalovim predstavnicima, no nikakva službena ponuda nije stigla na adresu Reala, pa je ovaj napadač bliži ostanku, nego odlasku iz kluba.

Higuain ima još tri godine ugovora sa Realom, a novi trener tima Carlo Ancelotti je spreman zadržati ovog napadača u klubu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.