Kako navijači bordo kluba mogu do ulaznica za meč Atalanta - Sarajevo?

Sutra počinje prodaja

Kako navijači bordo kluba mogu do ulaznica za meč Atalanta - Sarajevo?

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak igraju u gostima protiv Atalante u okviru drugog pretkola Evropske lige.

Prvi meč Atalante i Sarajeva igra se u četvrtak na stadionu Mapei u Reggio Emiliji. Iz Sarajeva su potvrdili da za ovaj meč vlada veliki interes navijača ovog kluba i odlučili su objasniti kako navijači mogu doći do ulaznica za utakmicu protiv Atalante.

Prodaja karata za ovaj meč počinje sutra od 16 sati, a karte će biti moguće kupiti u utorak i srijedu u Fan shopu bordo kluba. Cijena jedne ulaznica košta deset eura, a prilikom kupovine potrebno je pokazati lične podatke.

Ulaz na Mapei stadion biće omogućen samo navijačima koji uz kupljenu kartu na ulazu predoče i pasoš ili ličnu kartu, Karte neće biti moguće kupiti na dan utakmice na kapijama stadiona Mapei. Utakmica se igra od 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi