Kakva odbrana: Buffon ima refleks kao mačka

Ponovo spasio gol Juventusa

Kakva odbrana: Buffon ima refleks kao mačka

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Italije ekipa Juventusa trenutno igra na gostovanju protiv Lyona.

Juventus je večeras u Lyon stigao kao veliki favorit, ali Allegrijevi izabranici još uvijek nisu uspjeli da dođu do vodstva. Čak šta više Lyon je u završnici prvog dijela mogao do prednosti, ali je Buffon odbranio penal Lacazettea.

Iako su mnogi izjavili da se Buffon nalazi u velikoj krizi italijanski golman je to večeras definitivno demantovao. Gigi je prvo odbranio penal, a onda je na startu drugog poluvremena imao još jednu sjajnu intervenciju. Iako je već u poznim igračkim godinama Buffon je pokazao da i dalje ima nevjerovatan refleks.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi