Kakva poruka je dočekala igrača Slobode u šoljici kafe pred okršaj sa Željom?

Ne, nije srce...

Kakva poruka je dočekala igrača Slobode u šoljici kafe pred okršaj sa Željom?

Danas se na Tušnju igra jedan od derbija 22. kola Premijer lige BiH. Naime, Sloboda na svom terenu dočekuje Željezničar.

Riječ je o veoma važnoj utakmici za oba tima, koja će se do kraja sezone, najvjerovatnij, boriti za izlazak u Evropu.

U Tuzli pred okršaj sa velikim rivalom već vlada "užarena" otmosfera, a Tuzlaci od svojih miljenika očekuju puno protiv Plavih sa Grbavice.

Tako je i prvotimac Slobode Tony Livančić na jutarnjoj kafi pred Željezničar dobio zanimljivu poruku (pitanje) - tačnije, poruku je dobio u šoljici kafe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi