Kaladze i Mutu suspendovani

Kaladze i Mutu suspendovani

Disciplinska komisija talijanske lige suspendovala je Kakhu Kaladzea, defanzivca Genoe, na četiri utakmica, a Adriana Mutua, napadača Cesene, utakmicu manje.

Kaladze je u utakmici protiv Leccea, koja je završena bez golova, vrijeđao sudiju i zbog toga zaradio žuti karton. Uz četiri utakmice suspenzije, morat će platiti pet hiljada eura.

Za Mutua ništa novo. Samo još jedna kazna. U utakmici protiv bivšeg kluba, Fiorentine, gurnuo je ruku u lice defanzivcu Mattiji Cassaniju, te zbog toga zaradio tri takmice zabrane igranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.