Kalajanović: Pred nama su novi izazovi, potpuno smo spremni

Član Radničkog iz Lukavca

Kalajanović: Pred nama su novi izazovi, potpuno smo spremni

S. Mlaćo

Sve oči navijača Radničkog iz Lukavca uprte su u nedjeljni duel 19. kola Prve lige Federacije protiv FK Velež.

Oba tima su u veoma teškoj situaciji na tabeli, ali sigurno da je veći pritisak na domaćim nogometašima koji na svom terenu moraju slaviti pobjedu. Svjesni da će biti teško, ali vjeruje da će biti ostvarivo.

"Prije svega veliko hvala mojim saigračima na pruženoj partiji u Orašju, odigrali smo onako kako smo se za taj susret i spremali cijele sedmice. Bili smo jako borbeni, čvrsti i organizovani, ali ostaje veliki žal jer nismo vratili bodove u Lukavac, jer svaki nam bod znači u borbi za opstanak. Pred nama su novi izazovi, tako da potpuno spremni i motivisani idemo dalje", kazao je član Radničkog Lazar Kalajanović.

Nedjeljni meč između Radničkog i Veleža igra se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi