Kalajdžić: Do kraja protiv svih otvoreno i pošteno

Trener Rođenih

Kalajdžić: Do kraja protiv svih otvoreno i pošteno

Mostarski Velež je na svom stadionu u Vrapčićima savladao i drugog kandidata za šampionsku titulu u proljetnom dijelu prvenstva. 

Nakon što su Rođeni prije nekoliko kola s 2:0 savladali Sarajevo, u subotu su fudbaleri mostarskog kluba s minimalnih 1:0 pobijedili Široki Brijeg.

Ovom pobjedom and klubom s Pecare Rođeni su dodatno “zakuhali” situaciju u samom vrhu tabele.

"Mi smo namjerno prepustili prostor Širokom Brijegu. Fokusirali smo se na polukontre i kontre, iako mislim da taj dio u našoj igri nismo odradili najbolje, ali mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", rekao je Avdo Kalajdžić, trener Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u narednom kolu Velež će se sresti s još jednim timom iz vrha, a to je gradski rival Zrinjski.

"Čestitim na pobjedi mojim igračima, a do kraja ćemo igrati otvoreno i pošteno protiv svih", istakao je Kalajdžić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.