Kalajdžić: U Travniku ćemo dati maksimum

Velež gostuje na Piroti

Kalajdžić: U Travniku ćemo dati maksimum

M. Maksimović

Na klupi Veleža u narednoj sezoni ponovo će sjediti Avdo Kalajdžić. Stručnjak koji iza sebe ima nekoliko uspješnih sezona na klupi Veleža ponovni debi imat će na meču protiv Travnika u prvom kolu nove sezone Prve lige Federacije BiH.

“Travnik želi ekspresni povratak u Premijer ligu, u ovom trenutku su vjerovatno kvalitetom ispred nas, ali mi idemo dati maksimum, boriti se, pa ćemo vidjeti što će na kraju biti“, najavio je Kalajdžić.

 “Teško je preuzeti odgovornost za rad u uslovima koji su vladali do nedavno, ali ćemo nastojati napraviti najbolje. S mladima ćemo dodatno raditi, a nakon prvog kola ćemo također imati prijateljsku utakmicu u Trebinju s Leotarom za mlade igrače i one koji nisu bili u redovnom trenažnom procesu. Stanje s kadrom je danas dosta bolje u odnosu na prethodni period“, dodao je Kalajdžić.

 Kalajdžić će kako stvari stoje na Piroti računati na novajlije Ćutahiju, Petrovića, Bebanića, Zvonića, a tu će biti i starosjedioci Jazvin, Mahinić, Demić, Serdarević i Ćemalović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi