Kalajdžić: Zvijezda je zaslužila bod iz Mostara

Reakcije nakon remija u Vrapčićima

Kalajdžić: Zvijezda je zaslužila bod iz Mostara

Ruke igrača i stručnog štaba Zvijezde podignute visoko u zrak najslikovitije su opisale ko je bio zadovoljniji i osjećao moralnu pobjedu nakon današnje utakmice u Mostaru.

Velež je uspio izjednačiti na vrijeme, ali do preokreta igrači pod očiglednim pritiskom nisu uspjeli.

“Dobra utakmica u dobrom ambijentu. Velež ima veći fond igrača i zbog toga smo najviše zadovoljni remijem. Prvo poluvrijeme pripalo je nama, a drugo domaćinu. Rezultat je po meni najrealniji,” izjavio je nakon utakmice trener Zvijezde Nermin Huseinbašić.

Vršilac dužnosti trenera Veleža, Avdo Kalajdžić nije imao pretjarani razlog za zadovoljstvo. Igrači su sa terena ispraćeni zvižducima.

“Pribojavali smo se utakmice jer je Zvijezda meč dočekala sa pozitivnom serijom od tri pobjede. Igrali smo u grču obzirom na posljednja dešavanja uzrokovana promjenom šefa stručnog štaba Ibre Rahimića. Odigrali smo ispod nivoa, bod koji su osvojili ovdje igrači Zvijezde u potpunosti su zaslužili. Imamo sedam dana da se pripremimo za gostovanje u Travniku gdje ćemo tražiti bijeg iz ove krize. Evidentno je da nam najvažniji igrači nisu u formi, tu vidim razlog slabijih rezultata u posljednje vrijeme,” izjavio je Kalajdžić nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.