Kalinić dobio radnu dozvolu

Blackburnovo pojačanje

Kalinić dobio radnu dozvolu

Edmir Škorić

Nedavno je mladi napadač splitskog Hajduka Nikola Kalinić (21) potpisao za Blackburn, a jučer je službeno dobio i radnu dozvolu, čime je završen njegov transfer u redove Roversa.

Nikola Kalinić u Blackburn je stigao iz splitskog Hajduka za 14 miliona eura ukupne vrijednosti, a 21-godišnjak je radnu dozvolu dobio tek danas, pa je sa ovim i službeno završen njegov transfer na Evood Park.

"Roversi sa zadovoljstvom objavljuju da je uspješno završena prijava za radnu dozvolu napadaču Hajduka iz Splita, Nikoli Kaliniću", stoji u izjavi na službenoj stranici engleskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.