Kamerunci zaboravili dvojicu igrača, Eto'o ostao kući?

Sa Kameruncima uvijek "cirkus"

Kamerunci zaboravili dvojicu igrača, Eto'o ostao kući?

Prije desetak dana smo pisali o slučaju "Belle", jučer je bilo aktuelno da Kamerunci odbijaju otputovati na Mundijal a već danas nova vijest iz kamerunskog tabora. Ipak su, konačno, odlučili otputovati na prvenstvo ali zamalo da tamo ne odu svi.

Kamerunci su zaboravili dvojicu reprezentativaca u hotelu, a to su saznali tek kada su stigli na aerodrom!? Cedric Djeugoue i Fabrice Orlingu su ostali u hotelu, a naknadno je po njih došao automobil koji ih je dovezao do aerodroma, javlja Camfoot.

Ali, nikad kraja iznenađenjima kod Kamerunaca. Kamerunski mediji javljaju ako je Samuel Eto'o napustio hotel ali nije stigao na aerodrom i niko ne može potvrditi da li je najveća zvijezda Kameruna uopšte krenula za Brazil. Pomalo je teško povjerovati da je sve ovo istina, ali time se bave tamošnji mediji.

Kamerunska reprezentacija je, ako je vjerovati informacijama koje dolaze, već proživjela razne turbulencije a prvenstvo nije ni počelo. Ako se sve ove stvari ne odraze na igre u Brazilu, neće nam preostati ništa drugo nego da Kamerun proglasimo najvećim pobjednicima Mundijala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.