Kane: Nakon fotografije bilo je još slađe zabiti Arsenalu

Fudbaler Tottenhama

Kane: Nakon fotografije bilo je još slađe zabiti Arsenalu

Harry Kane postao je pravi hit u Engleskoj, nakon što je u derbiju 24. kola engleskog Premiershipa presudio Arsenalu. 

Njegova fotografija iz djetinstva na kojoj je bio u dresu Arsenala medijima je poslužila kao predigra u derbi, ali na Kana to nije ostavilo traga. 

"Nakon te fotografije bilo je još slađe postići pogotke. Svim srcem sam Tottenhamov i pokazao sam to u ovom dvoboju. Ovo je vrlo emotivan dan za mene, jako sam sretan", kazao je Kane, koji vjeruje da će sa Tottenhamom zaigrati u Ligi prvaka naredne godine.

"To je naš cilj, ono gdje želimo biti i o čemu stalno razgovaramo. Ako završimo ispred Arsenala, značit će da imamo velike šanse da se nađemo u Ligi prvaka, međutim Premier liga je čudna liga i nikada ne znate što se može dogoditi."

Sjajne partije fudbalera Tottenhama nisu prošle nezapaženo od brojnih evropskih velikana, a navodno za njegove usluge najviše su 'zagrizli' čelnici Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.