Kanu upozorava Argentince

Kanu upozorava Argentince

Edmir Škorić

Nigerijanski kapiten Nwanko Kanu upozorava Argentince pred orkšaj u Johannesburgu 12. juna.

Nigerija će svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrati protiv Argentine 12. juna u Johannesburgu. Nakon toga, odigrat će susrete grupne faze sa Grčkom i Južnom Korejom.

Posljednja provjera prije odlaska na Mundijal za Nigeriju je u nedjelju, kada će izabranici Lars Lagerbacka igrati protiv Sjeverne Koreje.

"Pitanje nije kako ćemo preživjeti Argentinu, već kako će Argentina preživjeti nas? Niko ne zna što će se dogoditi tog dana, ali imamo jednake šanse. Pripremljeni smo i spremni za taj okršaj", kazao je Kanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.