Kao grom iz vedra neba: Krkić mijenja reprezentaciju

Igrat će za Srbiju?

Kao grom iz vedra neba: Krkić mijenja reprezentaciju

Edmir Škorić

Nekadašnji napadač Barcelone Bojan Krkić mogao bi da obuče dres reprezentacije Srbije.

Navodno je Krkić, koji sada igra u Stoke Cityju, u završnim pregovorima sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) oko angažmana u Orlove.

SOS Kanal je u jednoj emisiji u eter pustio informaciju da je Krkić ubrzo član Srbije, te da će on pomoći ovoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Navodno je Krkić, koji ima 26 godina, pristao da zaigra za zemlju svog porijekla, mada je imao jedan nastup za Španiju. Na koji način on može da mijenja reprezentaciju, valjda je jasno samo onima koji su prvi objavili ovu informaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi