Kapiten Armenije otkazao transfer kako bi otišao u rat!

Dosad neviđeno

Kapiten Armenije otkazao transfer kako bi otišao u rat!

E. Škorić

Varazdat Haroyan, 28-godišnji štoper rođen u Jerevanu, odbio je transfer u kiparski AEL samo iz razloga kako bi pomogao Armeniji u ratu.

Njegov menadžer je vlasniku AEL-a Alexisu Kougiasu poslao poruku u kojoj piše da zbog trenutnih dešavanja u Artsakhu, njegov klijent neće potpisati i da je pozvan da služi armenskoj vojsci nakon novonastalih sukoba na Kavkazu.

Iskusni štoper je kapiten Armenije i za seniore te zemlje odigrao je 52 meča te je postigao dva gola. Igrao je i za sve omladinske selekcije.

Sukobi između Armenije i Azerbejdžana na Kavkazu u regiji Artsakh, međunarodno poznatoj kao Nagorno-Karabah, traju već nekoliko dana.

Nedavno je prva zvijezda Armenije Henrikh Mkhitaryan pozvao Međunarodno zajednicu kako bi pomogla u smirivanju cijele situacije. Njegov saigrač iz reprezentacije otišao je korak dalje, pa odlučio sam uzeti pušku u ruke.

Top Komentari

MangasColoradas
Ukratko receno lik je terorista koji je otisao da ratuje na teritoriji tudje drzave.Ovo bi bilo kao kad bi Dzeko otisao da ratuje i Siriju.
43 8
Arnel925
Govedo. Nebi se više borio za ništa. Šta smo mi dobili sto smo se borili. Oni sto su pobjegli najbolje su prošli
31 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi