Kapo na meti Genoe i Atalante

Sigurno napušta Wigan

Kapo na meti Genoe i Atalante

Edmir Škorić

Italijanski klubovi Genoa i Atalanta navodno su zainteresovani za potpisivanje veznjaka Wigan Athletica Oliver Kapoa.

Kapo (29) već je izrazio želju da napusti DW stadion ove sezone, nakon što nije zadovoljan pod okriljem trenera Roberto Martineza.

Francuz je ranije igrao u Seriji A, i to u Juventusu od 2004. do 2007. godine, prije nego li je otišao u Birmignham a kasnije i Wigan. Osim Genoe i Atalante, žele ga francuski Bolougne i grčki Olympiacos.

Kapo je ove sezone imao samo jedan nastup u Wiganu i to ušao je sa klupe protiv Portsmoutha. Trener Wigana Roberto Martinez ranije je kazao za Sky Sports kako je budućnost Kapoa na DW stadionu, no čini se da od toga nema ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.