Karabuku bod na gostovanju kod Kasimpase

Turska Super lig, 18. kolo

Karabuku bod na gostovanju kod Kasimpase

Premijerna utakmica 18. kola turske Super lig između Kasimpase i Karabukspora završena je bez pobjednika, s najnepopularnijim rezultatom – 0:0.

Kao da se pauza u prvenstvu itekako odrazila na napadače oba tima, pa im je večeras malo toga polazilo za nogom. 

Sastav Kasimpase koji jedno od najvećih ovosezonskih iznenađenja nije uspio da pred domaćom publikom savladati osmoplasirani sastav Karabukspora u čijem je dresu nekada nastupa i bh. internacionalac Sanel Jahić.

Iako su domaći fudbaleri imali nekoliko ozbiljnijih prilika i akcija, na kraju kada se sve sabere i oduzme, podjela bodova je vjerovatno i najrealnijih ishod ovoga susreta.

Turska Super lig, 18. kolo:
Kasimpasa – Karabukspor 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.