Karadžić: Dalja ekspanzija Novog Pazara

Predsednik FSS objasnio odluku

Karadžić: Dalja ekspanzija Novog Pazara

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, poslao je pismo Rasimu Ljaiću i Slavku Puvači, predsednicima Novog Pazara i Inđije, u kojima je naveo razloge odluke ko će popuniti Super ligu.

Karadžić je Puvači saopštio da je Novi Pazar dobio mesto u Super ligi prvenstveno što je u danima po završetku prošle sezone došlo do fuzije BASKA-a i kluba sa obala Jošanice.
Predsednik je naveo da se BASK našao u izuzetno velikim finansisjkim problemima i u spajanju sa Novom Pazarom su su videli šansu da izađu iz krize.


U pismu Ljaiću se ističe da klub ima obavezu da ispuni infrastrukturne i ostale uslove za Super ligu, a Karadžić se nada da će u Novom Pazaru profesionalnim angažmanom učiniti sve u cilju dalje ekspanzije, takmičarskog napretka i doprineti afirmaciji fudbala u tom delu Srbije.
BASK je prebačen u Treću ligu, a novi član Super lige uz Novi Pazar je Radnički iz Kragujevca,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.