Karanka: Zasluženo smo slavili

Mourinho izbjegao press konferenciju

Karanka: Zasluženo smo slavili

A. Haznadarević

Jose Mourinho se nije pojavio na press konferenciji nakon sinoćnjeg osvajanja Superkupa Španije, a u njegovo ime, medijima se obratio zamjenik Aitor Karanka.

"Mislim da smo zaslužili pobjedu, posebno nakon igre u prvom dijelu. Od početka smo krenuli jako dobro, a nakon isključenja sve je još više krenulo na našu stranu. Bila je ovo utakmica koja je odlučivala o naslovu, a mi smo ostvarili željeni rezultat, što je najvažnije", kazao je Karanka.

On se zatim osvrnuo na moguće promjene u sastavu, s obzirom na to da prelazni rok još uvijek nije zatvoren:

"Kao što je trener rekao jučer, prelazni rok je otvoren do posljednjeg dana. Ako Granero ostane s nama bit ćemo sretni, isto kao i Kaka. Međutim ako odluče otići to će biti tako jer je to najbolje za njih i poželjet ćemo im sreću", zaključio je Mourinhov zamjenik, na neki način najavljujući odlazak Kake i Granera iz redova Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.