Karić i Dedić nasrnuli na defanzivca Jedinstva

Mala mrlja na derbi Prve lige FBiH

Karić i Dedić nasrnuli na defanzivca Jedinstva

Derbi na Tušnju između Slobode i Jedinstva protekao je u najboljem mogućem redu. Prigovora na suđenje nije bilo, ali poslije sudijskog zvižduka desio se jedan neočekivani incident. 

Naime, kada su gosti iz Bihaća krenuli da se pozdrave sa svojim navijačima koji su bili smješteni na zapadnoj tribini, pomoćni trener Slobode Denis Karić i trener golmana Mirsad Dedić, fizički su nasrnuli na defanzivca Jedinstva Fadila Čizmića.

Ovu informaciju za SportSport.ba otkrio je kapiten Jedinstva Aldin Kahrimanović koji je, između ostalog, rekao i da Slobodi čestita na zasluženoj pobjedi, ali i da je ovo sramotan čin od strane stručnog štaba tuzlanskog kluba.

"Ovo je stvarno sramotno ponašanje od strane pomoćnog trenera i bivšeg reprezentativnog golmana. Takvi ljudi sebi ne bi trebali više dopuštati divljačko ponašanje, jer ako jedan Miroslav Blažević nije imao prigovora, zašto bi trebali oni imati. Možemo zaboraviti ovo, ali na kraju utakmice je i obezbjeđenje prskalo suzavcima naše navijače, koji su bez ikakve potrebe bili primorani potražiti pomoć u bolnici", kazao je Kahrimanović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti