Karić napustio Zvijezdu

Nakon četiri godine

Karić napustio Zvijezdu

Edmir Škorić

Golman Zvijezde, Elvis Karić, napustio je klub nakon četiri provedene sezone u Gradačcu.

Elvis Karić u Gradačac je stigao prije četiri godine i to u vrijeme kada se tim iz grada Zmaja od Bosne borio za plasman u Premijer ligu BiH. Svojim briljatnim nastupima na golu Zmajeva pomogao je klubu da po prvi put u svojoj povijesti postane premijerligaš, a postao je i miljenik navijača.

Krajem prošle sezone Kariću je istekao ugovor, ali isti nije odlučio produžiti.

"Mislim da sam ja svoj ugovor do kraja ispoštovao i da sam bio krajnje korektan prema klubu, kao i klub prema meni. Zvijezda i Gradačac će imati svoje mjesto u mom srcu, jer sam tamo proveo sjajne četiri godine", kazao je Karić za SportSport.ba, te dodao kako ne razmišlja o novom angažmanu.

"Trenutno sam na odmoru i narednih mjesec dana ne želim uopšte razmišljati o nogometu. Želim se dobro odmoriti, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", dodaje nekadašnji čuvar mreže FK Sarajeva.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.