Karić: Nismo primili gol, to je najvažnije

Željezničar sa 1:0 bolji od Sheriffa

Karić: Nismo primili gol, to je najvažnije

Golman Željezničara Elvis Karić debitovao je sinoć u evropskim utakmicama za sarajevsku ekipu.

Iako je bilo primjetno da je golman Želje bio malo nervozan u pojedinim situacijama pred golom sarajevske ekipe, mora se reći da je Karić svoj posao obavio kako treba.

Svoju je mrežu sačuvao netaknutom i tako na najbolji mogući način doprinio svojoj ekipi, koja sada na revanš u Moldaviji putuje sa dobrim rezultatom od 1:0.

"Što se mene tiče svjestan sam svoje greške i naporno ću raditi da mi se to što je moguće manje dešava u budućnosti. Što se same utakmice tiče, objektivno, bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili, a najvažnije je da je ta pobjeda došla bez primljenog gola", kaže Karić u razgovoru za SportSport.ba.

"U revanšu se ne smijemo opustiti i očekujem vrlo tešku utakmicu. Ali, nadam se da će voda krenuti na naš mlin, te da ćemo doći do trećeg pretkola", dodao je prvi čuvar mreže sarajevskih plavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.