Karić podnio ostavku na klupi Omladinca

Nakon dva teška gostujuća poraza

Karić podnio ostavku na klupi Omladinca

E. Škorić

Upravni odbor prvoligaša Omladinca iz Mionice prihvatio je ostavku koju je podnio sada već bivši šef stručnog štaba Smail Karić.

Glavni razlog zbog čega je Karić podnio ostavku svakako su dva teška gostujuća poraza. Omladinac je najprije deklasiran u Banovićima od ekipe Budućnosti rezultatom 5:0, da bi identičnim rezultatom napustili teren u Doglodima ovog vikenda.

Osim toga, u pet proljetnih susreta tri puta su poraženi, uz katastrofalnu gol razliku 5:14. Karićevu ostavku prihvatili su čelnici kluba s Lipika, a novi šef stručnog štaba trebao bi biti imenovan u narednih nekoliko dana.

U subotu Omladinca očekuje teško gostovanje u Bugojnu protiv drugoplasirane Iskre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.