Karić: Pokazali smo koliko možemo

Zvijezda torpedovala Leotar

Karić: Pokazali smo koliko možemo

Edmir Škorić

Visoka pobjeda nad Leotarom (5:0) izmamila je osmijeh na lica fudbalera i navijača Zvijezde. Golman Elvis Karić je uvjeren u opstanak gradačačkog tima u društvu najboljih.

"Moram istaknuti da mi je drago što su naši napadači konačno proradili, no za to je ipak zaslužna igra čitave ekipe, kao jednog kolektiva. Jučer smo pokazali koliko možemo i mislim da sada opstanak ne dolazi u pitanje. Iako smo u donjem dijelu tabele, naši navijači nas bodre u svakoj utakmici, tako je bilo i u subotu, pa im se ovim putem želim zahvaliti i zamoliti ih da budu uz nas jer nam stvarno puno znače", kazao je golman Zvijezde Elvis Karić za SportSport.ba.

Popularni Zmajevi sada gostuju na Bilinom Polju kod Čelika, tima koji je u veoma teškoj poziciji.

"Radujem se utakmici na Bilinom Polju, gdje smo ranije često pokazivali dobre predstave, no mislim da će ovaj put biti dosta teže. Igrači Čelika su ti kojima gori pod nogama i uradit će sve da ostvare pobjedu. Uostalom, mi smo ovom pobjedom 95% osigurali svoje mjesto i naredne sezone u Premijer ligi", dodaje nekadašnji golman FK Sarajeva.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.