Karim Bellarabi u Bayeru do 2020. godine

Njemački reprezentativac produžio ugovor

Karim Bellarabi u Bayeru do 2020. godine

Karim Bellarabi, napadač Bayer Leverkusena, produžio je ugovor sa svojim klubom koji je isticao 2017. godine do ljeta 2020. 

Tako su Apotekari na pravi način "eliminisali" sve priče prema kojim bi ovaj fudbaler mogao već na ljeto napustiti klub, a istina je da je za usluge Bellarabija nekoliko klubova pokazalo veliki interes.

Ipak, njemački reprezentativac je postigao dogovor sa svojim sadašnjim klubom i svi oni koji su ga željeli sada su svjesni da će za njegov eventualni angažman sada morati posegnuti dublje u svoj džep.

"U ovoj sezoni pod vodstvom trenera Rogera Schmidta napredovao sam krupnim koracima. Kroz njegovo vođenje i njegov sistem postao sam puno bolji igrač", rekao je njemački reprezentativac nakon potpisa novog ugovora, te dodao:

"Ovakvo povjerenje kakvo trener ima u mene nikada ranije nisam osjetio. Učiniti ću sve da se Bayeru odužim na pravi način".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije