Karpin: Prepali smo se Chelseaja

Karpin: Prepali smo se Chelseaja

Trener moskovskog Spartaka Valery Karpin rekao je da se njegova ekipa "prepala" londonskog Chelsea, koji je u Moskvi sinoć slavio sa 2:0.

Chelsea je poveo sjajnim golom Rusa Yurija Zhirkova, da bi konačnih 2:0 postavio veteran Nicolas Anelka.

Kaprin je nakon susreta rekao da se njegova ekipa prepala Chelsea u prvom poluvremenu, te da je kasnije bilo prekasno da se vrate u susret.

"Odigrali smo dva različita poluvremena. Pričao sam sa igračima na poluvremenu u svlačionici i shvatio da su se prepali Chelsea na početku. Primili smo dva gola u prvom dijelu, a kasnije je bilo jako teško nadoknaditi taj zaostatak protiv ekipe kakva je Chelsea", rekao je Karpin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.