Karsluher u svojim redovima želi Marija Vrančića

Sjajni nastupi u Paderbornu

Karsluher u svojim redovima želi Marija Vrančića

Petoplasirani tim njemačke Cvajte, Karsluher šanse za plasman u Bundesligu sveo je na minimum. 

Da bi izborili doigravanje fudbaleri ovog kluba u preostala dva kola moraju pobijediti svoje protivnike uz kikseve K'lauterna i Furtha što je malo realno za očekivati.

Ambicije u narednoj sezoni vezane su za plasman u elitni njemački rang pa su se shodno tome u Karsluheu već dali u potragu za pojačanjima. Prioritet na listi želja trenera Markusa Kauczinskog je Mario Vrančić, fudbaler naših korijena koji iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Paderborna.

Ipak je prema pisanju medija u Njemačkoj malo realno očekivati Vrančićev prelazak u Karsluher, posebno u slučaju da Paderborn izbori nastup u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.