Kasni predstavljanje Jiržija Plišeka

Razgovori iza zatvorenih vrata

Kasni predstavljanje Jiržija Plišeka

Danas najavljena press konferencija u prostorijama FK Sarajevo na kojoj je i zvanično trebao biti predstavljen novi trener FK Sarajevo, Jirži Plišek kasni iz nepoznatih razloga.

Jirži Plišek stigao je u prostorije kluba u pratnji Irfana Redžepagića i trenutno se iza zatvorenih vrata nalazi na razgovoru sa direktorom Edinom Prljačom koji je i ranije imao prigovore na imenovanje trenera.

Zgradu u kojoj se nalaze prostorije FK Sarajevo osiguravaju policijske snage, a ispred ulaza se okupio i određeni broj najvatrenijih navijača kluba.

Više informacija uskoro...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.